Any hidden places in Holland?

Since 5% visitors (4th place) are coming from NL, I wonder if anybody knows a hidden place (a forest, for example) where I can take fetish (or even SB) pictures of myself? Usually it’s always crowdy here. Slaaf Ruben, Robin or anybody?

22 thoughts on “Any hidden places in Holland?”

 1. Hi,

  Wat heb je toch een geile site, een bron van inspiratie. Ik weet wel een aantal plekken in Nederland waar je ongestoord foto’s kan maken. Als je wilt kan ik die foto’s ook maken. Het lijkt me so wie zo leuk je een keer te ontmoeten.

  Robin Pantyman

 2. Leuk idee! Maar toch is het niet zo makkelijk. Deze week werk ik “stand-by”, dus ik moet (als het nodig is) zo spoedig mogelijk op de computer zijn. Mmmm…. Waar is het beste plekje dichtbij? 😉

 3. het hoeft ook niet deze week. Kan je dit weekend? Ik ga vanavond een zelfbondage proberen met de ijssloten. Spannend.

 4. Nee, hoor. Helaas, moet ook werken :-\ Na 20 uur (ik werk tot 19:30) is het weer de laatste dagen ook niet zo mooi voor zo’n activiteiten. Te koud voor latex en te nat voor lycra.

  En veel succes!!! BTW, Ik heb een nieuwe ijssloot ontworpen 😉

 5. dank, de selfbondagesessie was erg geil. Het duurde erg lang eer de sloten ontdooid waren. Heb nog interesse om op een stille plek foto’s te maken?

 6. ik had een zentai gemaakt van allemaal panties. Erg geil.

  BTW wat bedoel met het vuurwerk?

 7. Ik ben daar vanavond geweest. Ik dacht dat ik na de show foto’s kon maken, maar het weer was … errrrm…. fantastisch. Ten minste niet te warm, te droog en benauwd. ;-D

 8. Nee, hoor. Ik ben daar twee keer geweest (don, vri). 30 min vuurwerk is niet de mooite (1,5 uur rijden, 45min tussen de vuurwerken wachten, 3 uur in de file staan) waard.

  Deze keer was ik met een kleine sessie (die “Enemalarm” heet, nog niet op de site) bezig. Heb wat foto’s gemaakt. Nu ga ik mijn zentai repareren (de ritssluiting doet het niet meer). En ik moest ook werken.

  Druk bezig dus… Net als altijd 😉

 9. ben benieuwd naar je Enemalarm sessie. Ik zou wel eens een sessie willen bijwonen, kan dat?

 10. Hai,

  deze thread begon met de opening zin “Any Hidden places in Holland”.

  Ik had gehoopt hier locaties aan te treffen, waar gelijkgezinden zich in het openbaar op houden… 🙂

  Gisteravond, in mijn zwarte catsuit in de auto gestapt en gaan tanken langs de snelweg. Omdat het bijna 23:00hr was, is het station natuurlijk gesloten, maar via de automaat wel getankt.

  Wat is dit een heerlijk spannend gevoel, bij elke auto die aan komt rijden vraag je je af of ie stopt bij het tankstation, snel in je auto stappen en wegrijden kan natuurlijk niet met de slang in je benzinetank. Het lijkt wel een time-release…:-)

  Er kwam helaas geen auto het station oprijden, maar het gevoel gezien te worden maakt wel heel erg veel goed. Je begrijpt dat ik in de auto de spanning even moest ontladen…

  Grz. A.

 11. Nee, zover durf ik nog niet te gaan, ik heb bijna dezelfde zonder handen en masker…..

  Voelt net zo fijn alleen geeft je nog een heel klein beetje het gevoel dat je je kunt verschuilen in de auto :-))

 12. Ik had dit keer alleen m’n catsuit aan…. De volgend keer doe ik m’n corset en laarzen ook weer aan…

 13. Kunnen we dit topic weer wat leven inblazen?? Plekken om met elkaar af te spreken in onze eigen fetish…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *